Valamennyi bejegyzés

Újraindul a Buda-Cash károsultak kifizetése

A Befektető-védelmi Alap a Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” felszámolójától kapott, a Buda-Cash-nél hiányzó ügyfélvagyonra vonatkozó módosított és kiegészített adatok alapján elbírálta a kárrendezési kérelmeket, így újraindulhat a károsultak kifizetése. A kártalanítás pénzügyi fedezetét a Beva az MNB által nyújtott áthidaló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Újraindul a Buda-Cash károsultak kifizetése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tájékoztatás a Buda-Cash ügyfelei számára

A Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” felszámolója 2016. április 19-én átadta a Befektető-védelmi Alap (Beva) részére a Buda-Cash-nél hiányzó ügyfélvagyonra vonatkozó módosított és kiegészített adatokat. Az adatszolgáltatás nem tartalmazza azokat a külföldi papírokat, amelyek vonatkozásában a jogi helyzet még nem tisztázott. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tájékoztatás a Buda-Cash ügyfelei számára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Befektető-védelmi Alap (Beva) ideiglenesen felfüggeszti a Buda-Cash ügyfeleinek kártalanítását

A Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” felszámolója arról tájékoztatta a Bevát, hogy a Buda-Cash ügyfeleknek járó kártalanítás kiszámításához átadott adatokat – a meglévő és hiányzó eszközök arányának módosítása miatt – utólagosan korrigálni kívánja, és ez érintheti az ügyfeleket megillető kártalanítás összegét. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A Befektető-védelmi Alap (Beva) ideiglenesen felfüggeszti a Buda-Cash ügyfeleinek kártalanítását bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Befektető-védelmi alap az alábbiakról tájékoztatja a BUDA-CASH Brókerház Zrt. „fa” ügyfeleit

A Fővárosi Törvényszék 2015. március 5-én kelt 24. Fpk. 01-15-000918/3. számú végzésével elrendelte a BUDA-CASH Brókerház Zrt. (székhelye: 1118 Budapest, Ménesi út 22.) felszámolását és felszámolóként a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft.-t jelölte ki. A felszámolás kezdő időpontja 2015. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A Befektető-védelmi alap az alábbiakról tájékoztatja a BUDA-CASH Brókerház Zrt. „fa” ügyfeleit bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Közlemény tagsági viszony megszűnéséről

A BUDA-CASH Brókerház Zrt. (székhely: 1118 Budapest, Ménesi út 22.) tagsági viszonya 2015. március 4. napjával megszűnt, mivel a biztosítás alá tartozó befektetési szolgáltatási tevékenység végzésére vonatkozó engedélyét a Magyar Nemzeti Bank H-JÉ-III-14/2015. sz. határozatával visszavonta, és egyúttal kezdeményezte a társaság felszámolását. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Közlemény tagsági viszony megszűnéséről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva